Uniformsvejledning

KFUM-Spejderne har redesignet alle basismærker til uniformen. Det gælder alt fra gruppenavn og enhedsmærker til kursusmærker. 
Derfor behøver du ikke flytte nogle af dine gamle mærker over på din nye uniform, når du får den. For der kommer en masse nye mærker. 

I den nye uniformsvejledning kan du blandt andet se, hvor du kan placere mærkerne på din nye uniform. Der er også vejledning til, hvordan du officielt kan bære din uniform. Den første version af

vejledningen kan du se her.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Find vejledning til mål her

Du kan bruge måleskemaet til at finde den helt rigtige størrelse, når du skal købe din nye uniform. Måleskemaet er især godt, hvis du ikke har mulighed for at prøve uniformen hos 55°nord, før du køber den. 

Der er et måleskema for hver af de fire uniformsmodeller: Børnemodellen, damemodellen, herremodellen og unisexmodellen.  

Se måleskemaet her

En størrelse større 
Hvis du ikke har et målebånd ved hånden, er det en tommelfingerregel, at du skal vælge en størrelse større, end du normalt bruger. Den nye uniform er nemlig lidt lille i størrelsen.  

Prøv uniformen

Vil du helst prøve uniformen, før du køber den? Du kan prøve uniformen hos 55°Nord i Taulov eller i 55°Nords bus, som kommer rundt i landet særligt til jul og på større spejderlejre i løbet af året.

Bestil din uniform!

Uniformen kan bestilles på 

55°nords hjemmeside.